torsdag den 21. februar 2013

INSTAWEEK


I den sidste uge har jeg spist brændende kærlighed, været sammen med de bedste mennesker, været på københavns bymuseum, været i Malmö med en sød veninde, vågnet op med krøller (!!) i mit ellers helt glatte hår, hoppet rundt i regnen i fine blå gummistøvler og drukket massere af kaffe.

onsdag den 20. februar 2013

Min vinterferie














I min vinterferie lavede jeg tusind ting. Blandt andet var jeg på en tøsetur med mine skønne veninder fra spejder i fire dage. Vi drak te i litrevis, spiste god mad, sov længe, spillede spil, lavede scrapbooks med gamle minder, hørte massere af musik, dansede, tog billeder, snakkede og grinte. Det var den bedst tænkelige måde at bruge fire dage af sin vinterferie på.

tirsdag den 19. februar 2013

Instagram "Selfies"





  Der har været stille på bloggen hele ugen! Jeg havde ikke noget internet på ferien, og Amalie har ikke lavet nogle indlæg, så det er ikke lige blevet til det helt store... Men altså.. jeg ville bare sige hej igen! Jeg har tænkt mig at lave et indlæg omkring min skiferie på et tidspunkt i den nære fremtid, men der er bare en masse lektier i denne uge. Dansk stil, Biologi opgaver, Historie fremlæggelse osv.. Det er lidt trist.. :'(
Men jeg overlever nu nok. Både min mor og far ligge inde i sofaerne med feber og "den nye influenza".. Det er meget trist.. Jeg smutter om et kort øjeblik over for at passe de to drenge jeg babysitter, og gæt engang, den yngste er også syg.. Det er måske bare skæbnen at jeg bliver smittet et eller andet sted fra?

Hvis i ikke ved hvad Instagram er, så er det en App man kan få gratis i Appstore. Her kan man dele en masse billeder og like hinandens osv. Den er yderst hyggelig, så jeg vil anbefale jer allesammen at tjekke den ud! i kan se min profil HER ;')

Jeg håber i har haft en fantastisk dejlig ferie, alle sammen! Hyg jer, Kys Fie :-*


torsdag den 7. februar 2013

Skiferie | Argh.. cant wait ☃






Så er det snart tid! Bare billederne her gør mig helt sindssyg! I morgen aften kører jeg med min familie på skiferie. Jeg glæder mig helt vildt og kan allerede mærke det rus, man får, når man drøner ned af bakken med nogle fede sving! Billederne er dog ikke mine egne. Og egentlig hader jeg, at det altid skal være så koldt. Og de der dumme ski-støvler! Men den fantastiske følelse det er, når man laver et perfekt sving og føler sig som den bedste i verden, det er sgu fantastisk! Jeg kommer nok ikke til at blogge helt så meget i næste uge, da jeg ikke ved hvordan og hvorledes? Meeeeeeeeeeen... der er dog håb! haha.. Der er muligvis internet i vores lejlighed, så jeg kan måske få lavet nogle indlæg.

Jeg har ikke stået på ski i 2 år. Jeg var faktisk rigtig god sidst... Men sidste år havde vi ikke lige penge til det. Jeg havde nemlig holdt en stor konfirmation i 2011, vi havde købt 2 helt nye biler i 2011 og været på en lang dejlig sommerferie i sommerferien 2011. Nu glæder jeg mig bare til, at kommer ud og vælte pisterne! Det bliver helt vildt!

Hot Chocolate | Mmmh.. ∞




Hvis der er noget jeg elsker, i de kolde tider, så er det varm kakao! (- specielt med en klat vaniljeis på toppen!!!) Den her badboy fiksede min mor til mig i søndags. Han smagte fantastisk dejligt. Mmmmmhhhhhhhhhhhhh!! Det er det hyggelige at sidde med en kop varm kakao og et tæppe og se en film, eller hvad man nu har lyst til. Jeg ville klart anbefale jer til det. Det giver en indre varme i de kolde vintertider.

tirsdag den 5. februar 2013

BLACK AND WHITE




På de ovenstående billeder ser i mit outift fra i lørdags. Jeg er blandt andet iført min højtelskede jakke og min ny-indkøbte sorte 'skaterskirt' fra Asos som jeg er helt vild med. 
Dagen gik med at være på cafe og drikke kaffe med min veninde Simone, senere fik vi besøg af mine bedsteforældre og sidst på aftenen kom Fie og Amanda for at overnatte og holde pigehygge. 

I dag har vi fremlagt vores projektopgave. Så nu bliver det spænende at få karakter for det vi har arbejdet så meget på den sidste uge.


søndag den 3. februar 2013

Fars fotoudstilling på Kronborg Slot












I går formiddags min mor, min lillebror, Markus (en søn til en ven af familien, som overnattede hos os) og jeg på fotoudstilling på Kronborg slot. Min far havde fire flotte billeder hængende i udstillingen, men der var også en masse andre flotte og inspirerende billeder. De har åbent hele februar, så jeg vil anbefale jer at tage et smut forbi og tjekke billederne ud!

Da jeg kom hjem pakkede jeg mine ting og tog hjem til Amalie, hvor vi to og Amanda skulle holde MGP aften. Jeg ved godt, at det er lidt barnligt, men det var sgu super hyggeligt. Jeg har ikke haft så kraftigt et grineflip i lang tid. Alting blev pludselig hysterisk morsomt under maden. Så morsomt at Amalie, Amanda, Amalies lillesøster Sarah, Amalies mor og jeg sad og skreg af grin, så Amalies stakkels far tog ørebøffer på.

Det var super hyggeligt, og efter MGP sad vi og hyggede, dansede og sang så det stak helt af! - Haha..
Omkring klokken 00:30 gav vi os til at se 'Greese 2'. En rigtig hyggelig film med en masse sange og en yderst lækker "nørd/hemmelig helt" (den mandlige hovedrolle - ved dog ikke hvem han er endnu...) Omkring klokken 02:15 lagde vi os til at sove... haha ikke så festligt, men vi var alle helt vildt trætte!
I morges blev Amanda hentet kort efter vi stod op, og jeg blev og spiste morgen mad, hvorefter Amalies far hjalp mig med min Spotify, som er forfærdelig irriterende for tiden.

Jeg har haft en dejlig weekend, men skal desværre jo i skole i morgen... Fremlæggelsen for vores projektuger er tirsdag, så det gælder bare om at klø på den sidste dag! :)
Ihh altså Fie.. endnu en roman..haha jeg vil nu drikke min aften te færdig og gå i seng, så jeg måske ikke er helt så træt i morgen tidelig. Hav det godt. Kys, Fie

fredag den 1. februar 2013

In my Jumex Box




Der kan man bare se. I Jumex Boxen var mine super flotte og lækre støvler med nitter, som jeg elsker rigtig højt! På billederne har de været i brug et par gange, og er på grund af det danske vejr blevet lidt "skadet".
De er købt over trendsales til omkring 200 kr.
Hav en dejlig weekend og pas på jer selv, kys Fie :-*