søndag den 24. marts 2013

Flower + Fun Conversation + My tomorrow ♡


Jeg er helt vildt forelsket i min utrolig smukke orchidé blomst!
Jeg har lige fået et opkald af min søde veninde, der er til fest. Hun var godt nok festlig - hahahaha.. Jeg morede mig i hvert fald, og jeg tror ikke hun vil kunne huske vores samtale i morgen!

I morgen skal jeg til kosmetolog sammen med min søde mutti :) Kosmetologen kan også noget med hår, så jeg får et par tips omkring mine besværlige lokker - lad os nu se, om vi får noget ud af det.

Ellers må i alle have en dejlig dag.

My Room | Amazing week!!! ♡







Her er et par diverse billeder af mit værelse, som jeg tog for omkring en måned siden :)
Denne uge har været ret speciel! Virkelig fed faktisk! Tirsdag vandt min mor koncert biletter til Outlandish og onsdag vinder jeg et 40 tommer fladskærms tv!!!(AARGGHH!!!!) Lørdag fik jeg tilbudt et job! ET RIGTIGT MUSIKER JOB! - Jeg skal, sammen med Amalie, spille til FREAKIN BRYLLUP!!!
- Og så har vi jo også lige fået påskeferie, hvilket altid er dejligt :)

Jeg har endelig fået indspillet en ny sang, og Amalie skal hjælpe mig med at klippe videoen, her en af dagene.  Så i kan godt glæde jer til et nyt cover! - Dog vil jeg ikke røbe hvilken sang det er endnu ;-)
Vi skal også sammen på shoppetur til København på tirsdag! 

Håber i alle har det dejligt :) 


torsdag den 14. marts 2013

Wanna get out


Der sker 1000 ting lige fortiden og jeg har svært ved at følge med. Der sker ting der gør mig sur og ked af det, men heldigvis er der ting gør mig glad og giver mig en følelse af lykke. Men jeg sidder tit med en følelse af at jeg sidder fast. Jeg sidder fast et sted hvor jeg har svært ved at bevæge mig. Jeg er låst fast og sat i bås.
9. er snart slut og jeg ser frem til at komme videre og ud af folkeskolen og de vante rammer (78 dage til sidste skoledag - i'm countning down!). Jeg glæder mig til forandring. Jeg glæder mig til at møde en masse nye spændene mennesker. Jeg glæder mig til at komme ud og opleve.


tirsdag den 12. marts 2013

A New Cover Idea? | Stay By Rihanna



Jeg har snakket lidt med Amalie musen, og det ser ud til, at vi snart skal lave et cover sammen til YouTube!!!
- Yaaaaaay! Jeg havde tænkt på at lave et cover af Stay med Rihanna i lang tid, men kom så i tanke om, at deet jo kunne være sjovt at indspilled sange, og få lavet en sød lille musikvideo til coveret. Så jeg viste sangen til Amalie og hun kan også rigtig godt lide den! :) Det er dog lidt tid siden at vi aftalte det, men da vi begge har enormt travlt, har v ikke fået lavet det endnu. Det kommer dog på et tidspunkt, så hold jer opdateret :) (Hvis i skulle have glemt hvad min Youtube kanal hedder, kan i se den her: http://www.youtube.com/fieprobstjensen)

Jeg fandt dette billede på tumblr, og syntes at det var kært :)
I skal være meget velkomne til at tjekke MIN TUMBLR PROFIL ud. Håber at i alle har haft en dejlig dag, KYS Fie :-* 

mandag den 11. marts 2013

New in | Hvide Sneakers med plateau









Så er der, igen, gået en del tid, siden sidste indlæg på bloggen. Lørdag var min mor og jeg i Lyngby Storcenter, og jeg kom hjem med disse lækre og smukke hvide sneaks fra Jette Riis til 199,-
Jeg er heeeeelt vild med dem, og ved at jeg vil bruge dem enormt meget her til forår og sommer. Jeg håber at alle har haft en dejlig weekend og får en dejlig uge! Pas på jer selv, KYS Fie :-*



tirsdag den 5. marts 2013

New in | Sko & Jumpsuit ☮





Når for den da, der har godt nok været stille længe! Amalie og jeg snakkede i morges om, at der snart måtte ske noget. Da Amalie har haft travlt og jeg har været rigtig syg, har ingen af os lige fået lavet et indlæg. 

I går eftermiddags tog min mor, min bror og jeg en spontan tur til fisketorvet i København. Vi har snakket meget om at vi snart skulle købe "fårårs sko", da både min bror og jeg egentlig manglede. Jeg har hele tiden godt kunne tænke mig nogle sneakers, i stil med New Balance, Nike eller Adidas, jeg tror nemlig de vil blive rigtig fede til sommer. Jeg tog et par billeder af tøjet da vi kom hjem omkring kl. 22:00, så lyset er ikke lige det helt bedste. 

// New Balance - 700 kr. // defeeter (militær sko) - 299 kr. // Top - 50 kr. // Jumpsuit - 300 kr. // 

Jeg så forresten også Fie Laursen komme gående ved hovedbanegården - Random, i know