lørdag den 29. december 2012

Jule-tilbuds-shopping!

Så jeg har egentlig brugt det meste af min dag, på at shoppe i Lynby storcenter sammen med min mor. Det har været mega hyggeligt, men man er alligevel godt træt efter alt den tøffen rundt blandt mennesker. For der var VIRKELIG mange mennesker! Jeg laver nok et indlæg, om alle de fantastiske fede ting jeg har købt mig.

Jeg er endelig (her midt i natten.. - kl. 01.49) blevet færdig med at redigere min Julegave Haul Video! Nu skal jeg bare lige finde ud af, hvordan jeg lægger den på youtube... ? - Jeg vil gøre alt hvad jeg kan i morgen!

Jeg håber at i alle har haft en fantastisk dejlig Jul, og at i nyder ferien i fulde drag - det gør jeg i hvert fald!
Jeg glæder mig til at se mine tøser, Amalie og Amanda, igen her på mandag, da vi jo skal holde nytår sammen, og jeg glæder mig til at se min dejlige Hannah Mus, der tog på "Jule-og-ski-ferie" i Sverige.

Hav det dejligt og pas på jer selv! (og ikke mindst... Nyd Ferien!)
Kys fra Fie ;-* 

Summer lovin'













Egentlig er jeg en stor fan af efteråret, og de kolde friske briser og røde blade. Men når man sidder indenfor og kigger ud på den grå og triste natur, og man har drukket så meget te og spillet nok brætspil, at man begynder at mangle ting at tage sig til, så kunne det være rart med en cykeltur ud i den lune sommer luft mod stranden, med sine aller bedste venner.
Jeg savner sommerhus med fantastiske Simone, sand mellem tæerne, gillelejes sommerfyldte havn, det kolde havvand, duften af grillmad og bornholms klipper.

Lille forkælede Amalie er lige nu i øv humør. Vi har lige sendt min bærbar ind til reparation, og jeg får nok først mit kære eje at se efter nytår. Indtil da må jeg "nøjes" med min stationære computer, hvor der desværre kun ligger billder fra i sommers. Derfor dette indlæg, da jeg blev inspireret af de rare billeder af mine sommerminder ;-)

fredag den 28. december 2012

Sneak Peak - Julegave Haul 2012




Hej allesammen! 
Det er efterhånden lidt tid siden, at en af os har lavet et indlæg - sorry for that!
Jeg spurgte en af mine gode veninder, om hun syntes, at jeg skulle lave et julegave haul. Det mente hun helt sikkert at der var stemning for, så lige nu er jeg i færd med at redigere min video i et eller andet program, som jeg er heeeeeelt lost i!? - Jeg har dog fået hjælp af en fyr fra parallelklassen, da jeg er totalt blond til sådan noget! 
Jeg ville have redigeret den klar til d. 26, men jeg havde ikke noget program og d. 27 havde min mor fødselsdag, så der lovede jeg hende ikke at bruge computeren HELE DAGEN! - Det var en udfordring, men jeg slap godt fra det, ved lige at tjekke facebook en enkelt gang! :)

Jeg linker jer til vores Youtube kanal, når videoen er lagt ind!... i kan godt glæde jer til mine redigerings skills!( lol..)

Jeg håber at i alle sammen har haft en fantastisk jul og får et dejligt Nytår! 
Mange kys fra Fie ;-*

tirsdag den 25. december 2012

Nail care



Jeg er vild med neglelak, og har helst neglelak på altid. Derfor er det også vigtigt at mine negle liver beskyttet ordenligt og ikke bliver alt for ødelagt. De ovenstående billeder er af mine base og top coats som alle er fra Essie.

Base coats
Fill the gap!: En base coat som udfylder de små revner og eventuelle ødelagte spidser, så der ikke kommer store buler i den lak man ligger ovenpå. Jeg syntes at den virker som den skal på mine negle, og så tørrer den super hurtigt så man er klar til næste lag lige efter.

Rock solid: En base coat der skal gøre din negl stærkere og forhindre den i at knække og spalte meget. Mine negle er rimelig stærke i forvejen, men jeg syntes dog at man kan mærke på neglen at den holder lidt bedre ved brug af denne. Den tørrer også rimelig hurtigt.

First base base coat: En base coat der skal beskytte din negl mod den farvede lak man putter ovenpå. Helt normal underlak uden specielle egenskaber. Jeg syntes den virker som den skal, og den tørrer også rimelig hurtigt.

Top coats
No chips ahead: Denne underlak er ekstra god mod små hakker i lakken og den holder længe. Det er i hvertfald hvad der står på pakken. Jeg er ikke selv særlig begejstret af denne top coat. Jeg oplever at den er længe om at tørre og at efter man har påført den kommer mange små hakker i lakken.

Matte about you: En top coat der gør neglen mat. Det ser rigtig rigtig fint ud specielt på sorte lakker. Den tørrer super hurtigt og er nem at påføre. Jeg syntes dog ikke at der går særlig mange dage før den begynder at skalle lidt af.

Good to go: Denne top coat giver glans til neglen og holder rimelig godt på lakken. Man kan påføre nye lag med få dages mellemrum for at neglen beholder sin glans. Jeg syntes at den virker som den skal og så tørrer den hurtigt.

mandag den 24. december 2012

Ho ho ho... eller noget

Her kan du se coveret:
"Wade in the water cover"


Glædelig jul alle sammen! Jeg håber, at i nyder de dejlige tider. Og tænk engang, vi fik alligevel hvid jul i Danmark! 
Forleden optrådte jeg sammen med min gospel vokalklasse i byens center, Slotarkaderne. Det var helt vildt hyggeligt at give de shoppende folk et lille gospel smil med på vejen. 
Nu er jeg ikke så meget for at vise mig selv frem - specielt ikke med sang!! ("så er det da godt, at du både har oprettet en blog og lagt en video ud på youtube...?") Men jeg tænkte, at siden det er jul (og i stadig ikke har hørt mig synge), så vil jeg give jer linket til den her sang! Det er en utrolig fed sang, men det skal lige siges at jeg var virkelig forkølet og at der var dårlig lyd i centeret! - bær over med mig... :-/  


Et lille cheeky billede af mit outfit fra i går... :-)


Hav det dejligt! Mange jule kys herfra ;-) 

Glædelig jul!



lørdag den 22. december 2012

In winter, it's a marshmallow world - Almost...







Hej mennesker. Det er godt nok et stykke tid siden, at i har hørt fra mig her på bloggen - Sorry guys!
Jeg vil prøve at gøre mit bedste for at blogge noget mere her i ferien! (Nok også komme op med en video, fra vores nye youtube kanal - Måske featuring min bror!)
Nu (selvom klokken er 00:43 og jeg burde gå i seng) er det allerede 4. søndag i advent!
Vi skal holde noget lillejuleaftens værk sammen med nogle rigtig dejlige mennesker, som om det var en rigtig juleaften. Jeg glæder mig utroligt! Det kommer nok et indlæg med mine advents gaver på et tidspunkt også :)

Billederne er af det mega lækre (og MEGET nemme - da vores familie ikke er specielt god til alt det der kreative) konfekt! Hav det dejligt alle sammen.

Kys fra Fie :-*

fredag den 21. december 2012

Musik - 4 yndlings


Disse fire sange er mine fire yndlingssange lige fortiden. I kender dem sikkert godt allesammen, men hvis ikke, så skal i virkelig lytte til dem nu.

torsdag den 20. december 2012

Todays outfit





Juleferie - endelig! Det var en glad og skoletræt Amalie der gik på juleferie idag, samtidig med alle andre elvever, lidt over elleve. Efter en lille julegudstjeneste, musik, morgenmad med klassen, julequiz og endda også lidt dans blev vi sluppet fri. I dag har jeg været kreativ med forskellige shoots, dovnet den i min seng og videochattet lidt med Fie. Sådan som en rigtig ferie eftermiddag skal være.

Min juleferie bliver travl, men jeg skal nok finde tid til bloggen. Jeg har massere af idéer.

onsdag den 19. december 2012

Tøjstativ



Ville lige vise jer et par billeder af mit tøjstativ. De fleste betaler rigtig meget for deres tøjstativer, så jeg ville vise jer et tøjstativ der ikke har kostet mig specielt meget. Jeg har selv lavet den med følgende gensatnde; en hvid gardinstang, nogle gardinholdere/hvide runde dimser der passer i størrelsen til stangen med et lille hul i, nogle hvide metal kæder og nogle små kroge (til at sidde i loftet). Alt sammen er købt i Bauhaus. Så vidt jeg husker har alt dette sammenlagt ikke kostet mig mere end 100 kr. Altså et superfint alternativt til et hængende tøjstativ.

fredag den 14. december 2012

Kaleidoscope








Kalejdoskop effekten er noget af det fineste i følge mig. Det er ikke et billede man tager, men et lille stykke kunst man skaber. Da jeg tideligere i dag faldt over en lille fin app til mobilen Kaleido Lens, som forresten er gratis (!!) sad jeg klistret til min lille iPhone skærm. De ovenstående billeder er nogle af de billeder jeg lavede i dag.

God fredag og god weekend

Sommer, sol og varme - Hvor er i mine venner?






Så er den sidste terminsprøve overstået! Jeg var ikke rigtig nervøs, og jeg tror det gik godt :) - Endelig weekend, JAAAAAA!

Dog er jeg rigtig træt af, at det hele tiden er så forbandet koldt. Og så er der sneen... man kan ikke køre i den, den er klam at få i ansigtet( som i en vasker) (- dafuq..? jeg tager det selv i ansigtet.. hvem gør ikke det, vasker hvad snakker du om?), den er kold og våd, den gør alting glat, og jeg kunne fortsætte til påske! 
Ja, jeg er rigtig træt af kulde..
Misforstå mig ikke.. Jeg EEEELSKER jul! Det er den mest hyggelige højtid man har. Hvis det bare kun sneede i juleferien, og hvis sneen så var væk igen når vi startede igen, så ville jeg være glad! 

Billederne er fra min sommerferie i Grækenland. Med sol. Og varme. Missunder virkelig folk der bare kan tage et par uger på ferie hist og her, kun fordi de har lyst.. Når jeg bliver mange milliardær, vil jeg rejse hele tiden! :-)
Pas på jerselv og god jul!
Kys fra Fie :-* 

onsdag den 12. december 2012

When you wish upon a star




Fo mit vedkomne (og også Fies) er vi lige nu midt i en masse terminsprøver. Det er sindsygt kedeligt og jeg hader når man sidder i en presset prøvesituation. Øv.
Vi får dog tideligt fri og møder senere, hvilket jo er et plus!

Ønsk mig held og lykke til de sidste to prøver :-)



søndag den 9. december 2012

Have Yourself A Merry Little Christmas








Så blev det sørme også 2. søndag i advent. Sneen falder i endnu større mængder end for en uge siden, og i dag skulle der til og med komme snestorm! Så er der termins prøver i næste uge. I NÆSTE UGE!!! De starter allerede mandag! Det er alligevel vildt, at det hele begynder at gælde for alvor nu.

Min familie har inviteret søde Amalie og hendes dejlige familie over til noget eftermiddags hygge her klokken 15. De har en gang før inviteret min familie over til kage og kaffe. Det var rigtig hyggeligt og det bliver det helt 100 også i dag!

Jeg sidder og hører jule musik for fuld udrykning. Jeg har nemlig lige fundet en hel jule CD med Destiny's Child!! Elsker det for sygt!

Glædelig 2. søndag i advent folkens. Hav en dejlig dag!
Kys fra Fie :-*

CHRISTMASTREE








Så kom der endelig opdatering! Jeg har haft sindsygt travlt hele sidste uge, og vi har også lavet en hel masse her i weekenden. I går var vi ude og købe juletræ, og bagefter tog vi op til mine bedsteforældres sommerhus og klippede pynt, bagte julesmåkager og hyggede. En rigtig juledag!
Uden for er der nærmest snestorm, og det er virkelig koldt. Sneer det hos jer?
I må alle have en god 2. søndag i advent.